Mjalti Volcano D+ per potence

Mjalti Volcano D+ per potence

Jelek Ortopedik per femra - YC Support

Jelek Ortopedik per femra - YC Support

Mjalt steriliteti Honey D+

Mjalt steriliteti Honey D+

Mjalti Volcano D+ per potence

2 490 Lekë
Stoku: Ka Gjendje
SKU
Mjalti Volcano D+ per potence

VOLCANO është produkt me origjin nga austria ku ekspertët e fushës natyrale dhe bletare kanë bërë përzierje te bimëve të ndryshme me ndikim afrodiziak natyral të cilën mund ta përdorin meshkujt dhe femrat për të rritur fuqinë dhe aftësitë gjatë raporteve intime.

VULCANO
Është Nxitës për marëdhënie intime 
Rritja e energjisë për marëdhënie intime 
E zgjat kohën e marëdhënies intime 
Mundëson rritjen e numrit të marrëdhënieve
Shton suksesin dhe efektin e pjellorisë
Nxitës bimor pa efekte anësore
Japin më shumë kënaqësi dhe rehati
Largon frikën & ankthin
Rritë intensitetin e kënaqësisë  ”VOLCANO” , Përdoret një lugë kafeje (lugë e mesme) 30 min para marëdhënieve seksuale.

Efekti arrihet 30 min pas konsumit dhe zgjat deri 24orë.
Nuk ka indikacione për efekte anësore apo varshmëri.

Të ruhet në temperaturë 0. ▪

Çfarë e bën unike brendin Honey D+ ?!
• Dizajni unik në botë

• Paketim unik në botë
• Mbrojtje unike nga rrezet e dritës

Informacione
Vlera2 490 Lekë
MarkaHoney D+
LlojiMjalt
Write Your Own Review
Duhet te logoheni per te vleresuar produkte. Logohuni ose krijoni nje llogari