Manual Perdorimi


Pyetje: Duhet te regjistrohem per te blere ne iBuy.al?

Pergjigje: Porosine mund ta beni edhe pa patur nevoje per regjistrim .
                 Pasi te keni zgjedhur nje produkt vazhdoni me blerjen dhe vendosni te dhenat tuaja .
                 Zgjidhni menyren e pageses dhe Perfundo Porosine.
                 Per me shume opsione apo per te pare porosite tuaja duhet te regjistroheni ne faqe.
                 Regjistrimi eshte i thjeshte dhe zgjat maksimumi  2 minuta .

Per tu regjistruar klikoni ketu

Q: Si te regjistrohem ne iBuy.al?

A: Klikoni ne linkun e mesiperm dhe plotesoni te dhenat tuaja. Ju lutemi te vendosni adresen e sakte te email-it tuaj pasi ne te do te vijne te dhenat mbi porosine .
Ju gjithashtu mund te klikoni ne butonat e lidhjes se shpejte me nje nga Rrjetet Sociale qe preferoni. (Facebook , Instagram ,Google ,etj)

 Shihni videon se si te regjistroheni ne iBuy