INFORMACIONE TE PERGJITHSHME

iBuy.al 2016-2020

Pyetje te shpeshta

Cilat jane menyrat e transportit per blerjet online?

Ne operojme me poste te shpejte Ekspres.

Brenda Tiranes ju vjen ne adrese per 1-3 ore

Ne rrethe vjen per 1-3 dite maksimumi
Ne 99% te rasteve porosia ju dorezohet te nesermen!

Si mund te bej pagesen per blerjet online ?

Pagesen mund ta beni ne dore kur merni porosine pa karte krediti.

Si mund te gjurmoj porosine online?

Mund ta gjurmoni ketu ose mund te telefononi ne nr tel 0685433333

Ju lutemi te prisni 24 ore nga koha kur beni porosine

Duhet te krijoj llogari per te blere online?

Jo, nuk nevojitet. Krijimi i llogarise eshte opsional sipas deshires.

Nese doni te keni informacion mbo ofertat apo te shihni statusin dhe blerjet

e kryera nga ju atehere ju lutemi te krijoni nje llogari ketu

Si mund te kontaktoj me ju nese kam pyetje?

Direkt ne telefon/whatsapp/viber 0685433333

WhatsApp chat