Transporti ne Shqiperi dhe Kosove per blerjet Online

TRANSPORTI ONLINE

iBuy.al mundeson transportin me te shpejte ne Shqiperi.

Produktet qe porositen dergohen direkt nga stafi jone drejt adreses suaj

Brenda Tiranes mund te vijne te ju per 1-3 ore.
Transporti drejt rretheve vonon 1-3 dite por normalisht vjen diten e neserme ne qytetin tuaj.

Eshte shume e rendesishme te keni numrin tuaj te telefonit hapur per te komunikuar me postierin per dorezimin e porosise.

Porosite qe nuk terhiqen kthehen perseri ne Tirane

iBuy.al ka te drejten te refuzoje dorezimin e porosise ne klient te cilet kane kryer kthime apo refuzim te porosise per arsye te tjera dhe jo per faj te produktit.

iBuy.al

WhatsApp chat