Kthim Porosie Brenda 15 diteve

Tani mund te ktheni produktin brenda 15 diteve

Kemi detyrimin ndaj te gjitheve atyre qe na besojne blerjet e tyre online, ti ofrojme standartet me te larta, te krahasueshme dhe me tregun boteror. Koha e kthimit per nje produkt tani eshte 15 dite nga dita e blerjes.

 

Kthim i produktit brenda 48 oreve

Kthimin e produktit mund ta beni per cfaredolloj arsye nese permbushen kushtet:
1. Produkti duhet te jete ne gjendje perfekte.
2. Produkti te mos jete perdorur
3. Produkti duhet te permbaje paketimin orgjinal dhe te gjitha aksesoret.
4. Produkti duhet te kete etiketen dhe pullat e sigurise nese permban.

Pagesa postare nuk perfshihet ne Rimbursim
Rimbursimi i vleres behet brenda 7 diteve nga momenti i kthimit te produktit.

Kthim brenda 15 diteve nga dita e blerjes.

Kthimin mund ta beni per cfaredolloj arsye vetem nese permbushen kushtet:
1. Produkti duhet te jete gjendje perfekte.
2. Produkti duhet te jete i paperdorur.
3. Produkti duhet te permbaje paketimin orgjinal dhe te gjitha aksesoret e perfshire
4. Produkti duhet te kete etikat dhe pullat e sigurise nese permban.

Tarifa kthimit te produktit jane detyrim i klientit.
Vlera e rimbursimit mund te perdoret si kredit ne blerjen e nje produkti tjeter.

Nuk mund te kthehen produktet:
1. Produktet e personalizuara.
2. Metale & gure te cmuara.
3. Produkte te lidhura me higjenen personale.
4. Telefona – Tablet – Laptop

iBuy.al mundohet per te patur gjithmone produkte cilesore dhe pa probleme.
Nese ju do te keni nje produkt qe nuk eshte funksional, ne jua zevendesojme.

Tarifat postare per kthimin dhe zevendezimin e produktit jo funksional mbulohen nga iBuy.al.
Zevendesimi behet brenda dites ne Tirane dhe 3 dite ne rrethe.
Produkti jo funksional duhet te kete paketimin orgjinal te pademtuar dhe te gjitha aksesoret perkates.

Per produktet qe ndodhen ne rrethe si fillim duhet te kthehet produkti qe keni dhe pastaj iBuy.al ju dergon produktin e ri.

Na dergoni mesazh

Nese keni nje problem me produktin na shkruani ne email apo ne tel whatsapp Viber 0685433333.

Adresa jone

Rruga George W Bush, Tirane, Shqiperi
Suporti 0685433333
Email: Suport iBuy

Orari

Cdo dite : 8am-9pm

WhatsApp chat