Garancia per blerjet Online | Produkte me garanci

Garancia, Kthimi & Politika e Rimbursimit

iBuy.al. Ne mundohemi gjithnje te kemi produkte dhe sherbime perfekte. Ne garantojme se te gjitha produktet jane testuar para se te nisen ,
vecanerisht produktet qe jane delikate ndaj goditjeve e transportit.
Gjithsesi ,nese ju vjen nje produkt ne gjendje jo te mire ,Ne kemi nje politike kthimi & rimbursimi .

Garancia
Te gjitha aksesoret kane 3 muaj garanci ,pjeset e kembimit kane shtate dite garanci..
Telefonat e rinj kane 3 muaj garanci.
iPhone e rinj kane 1 vit garanci nga Apple
Telefonat e perdorur kane 1 muaj garanci.
Telefonat e ricikluar kane 1 muaj garanci .

* Garancia nuk perfshin produkte speciale te porositura ose krijuar enkas per ju!!

Rimbursimi
Nese produkti ka difekt ,riparohet nga servisi yne. Nese produkti nuk mund te riparohet atehere behet zevendesimi
i produktit me nje te ri.

* Kostoja e transportit nuk perfshihet ne rimbursim.

iBuy merr persiper vetem pagesen e postes drejt bleresit dhe jo anasjelltas .
Pagesa e postes drejt iBuy behet nga bleresi

Politike Rimbursimi
1. Te gjitha porosite mund te kthehen brenda afatit te caktuar ne fleten e garancise.

2. Ne pranojme vetem produktet qe jane ne gjendjen dhe paketimin origjinal. Ne nuk jemi pergjegjes per thyerje gervishtje apo demtime te tjera
te shkaktuara nga paketimi i keq ,vendosja e gabuar apo perdorimi i pjeseve jo origjinale

3. Per te gjitha kthimet duhet te njoftohet iBuy.al ne telefon ose e-mail per problemin dhe arsyen e kthimit E-mail [email protected] Tel 0685344444

4. Nese kthimi i produktit do te behet me ane te postes duhet te kerkoni nga posta nje kod gjurmimi per te ditur vendodhjen e produktit ne kohe reale.
Ne kete menyre shmangim problemet me vonesat dhe jemi me te perqendruar te procedura.

5. Bleresi eshte pergjegjes per koston e postes drejt iBuy.al . Posta drejt bleresit do te paguhet nga iBuy.al

6. iBuy.al ruan te drejten te refuzoje politiken e rimbursimit nese problemi nuk eshte shkaktuar nga ne ose ne rast se produkti eshte demtuar nga uji , tensioni apo perdorimi
i pjeseve te gabuara ne montimin apo perdorimin e produktit . Do te refuzohet rimbursimi nese ka shenja te dukshme te keqperdorimit nga bleresi ose persona te trete.

7. Produktet dixhitale si sherbime, abonime apo rimbushje te ndryshme nuk kane te drejte rimbursimi.

8. Kthimet duhet te dergohen ne adresen e meposhtme. iBuy nuk mban pergjegjesi per dergesa ne emer apo adrese te gabuar .

ADRESA E KTHIMIT TE PRODUKTIT

Emri : iBuy.al
Addresa: Rruga George W Bush & Myrtezim Kellici
Tirane ,Shqiperi
Tel.: +355 68 53 44444
Zipcode: 1001

WhatsApp chat