Si te blej online produkte te ndryshme

Si te blej Online ne iBuy.al

INFORMACIONE TE PERGJITHSHME

Pyetje: Si mund te paguaj ne iBuy.al ?
Pergjigje: Ne faqen tone mund te Paguani ne Dorezim kur merni produktin pa patur nevoje per karte krediti
apo regjistrim. Shume thjesht ,shtoni produktin ne shporte dhe klikoni Vazhdoni me Blerjen,vendosni
te dhenat tuaja te sakta ,zgjidhni Paguaj ne dorezim dhe Kryeni Blerjen .
Do te merni nje email me te dhenat e porosise dhe menjehere stafi i iBuy do tju telefonoje per te Konfirmuar porosine.
Porosia juaj do te behet gati dhe per 24-72 ore do te jete ne adresen tuaj.

Gjithashtu mund edhe te paguani me Paypal
(porosia do te dorezohet ne adresen e PayPal)

Adresa jone e Paypal: [email protected]

Pyetje: Mund te paguaj ne monedhe tjeter?
Pergjigje: Ne pranojme vetem LEKE
Cmimet me euro ne iBuy.al jane vetem per reference.

Pyetje: Pse shoh nje tarife tjeter nga PAYPAL ne vleren totale te pageses ?
Pergjigje: iBuy tarifon vetem vleren e shfaqur ne faqe dhe asnje shtese tjeter . Nese vlera ka ndryshim
duhet te kontaktoni me banken tuaj per arsyen e takses se shtuar. Sejcila Banke ka tarife te ndryshme
per pagesat online

Pyetje: Cili eshte kursi juaj i kembimit ?
Pergjigje: Ne marim per baze kursin e kembimit ne www.xe.com.

Pyetje: Cila eshte vlera maksimale qe mund te paguaj me Paypal ?
Pergjigje: Me Paypal mund te paguani nga 0.1 ~ 2,000 euro .
Per me shume Informacion kontaktoni me banken tuaj

Pyetje: Faqja iBuy.al me thote qe pagesa nuk mund te kryhet. Cfare te bej ?
Pergjigje: Komunikoni me banken tuaj. Ne rast se problemi nuk zgjidhet Kontaktoni me ne ne adresen [email protected]
ose telefononi ne nr 0685344444.

Pyetje: Jetoj ne Tirane, Si mund te blej ne iBuy.al ?
Pergjigje: Nese jetoni ne Tirane mund te Paguani ne dorezim. Pagesa do ti behet postierit ne leke ne momentin e dorezimit
pa patur nevoje per karte kredit apo llogari Paypal
Porosine mund ta beni edhe thjesht ne telefon 0685344444 ose Facebook @ibuy.al – instagram @ibuy.al

Pyetje: Jetoj ne nje qytet te Shqiperise ,Si mund te blej ne iBuy.al ?
Pergjigje: Per porosite jashte Tiranes aplikohen te gjitha metodat e pageses
Gjithashtu ju mund te paguani ne dorezim sapo te merni porosine
Pagesa do ti behet postierit ne leke ne momentin e dorezimit
pa patur nevoje per karte kredit apo llogari Paypal

Pyetje: Duhet te paguaj takse nese paguaj me banke ?
Pergjigje: iBuy nuk ka asnje takse tjeter pervec cmimit te reklamuar ne faqe .
por bankat kane tarifat e tyre per transfertat midis bankave

Shembull . Nese paguani per nje porosi qe kushton 50 euro dhe banka tarifon nje pagese 5 euro atehere ne total duhet te paguani
55 euro. Nese ju paguani 50 euro atehere ne llogarine tone do te vijne 45 euro dhe ne kete rast ne nuk mund te dergojme porosine
qe keni kryer ne faqen tone

Pyetje: Ku ndodhet dyqani juaj ?
Pergjigje: iBuy eshte pjese e MobilNet . Dyqani fizik eshte – MobilNet – Rruga George W Bush -Tirane 1001 -Shqiperi (Perballe Toptani Shopping Center ) – Tel 0685433333

Pyetje: Mund ti blej produktet offline ?
Pergjigje: iBuy operon Online por mund ti shihni dhe blini produktet ne : MobilNet – Rruga George W Bush -Tirane – Tel 0685433333.

Pyetje: A mund te porosis dicka qe nuk eshte e reklamuar ne faqen tuaj ?
Pergjigje: iBuy se shpejti do te sjelle nje game te gjere produktesh por gjithsese ju mund te jepni porosine ne e-mail [email protected] ose tel 068 53 44444 .

Pyetje: Nese paguaj me Paypal sa eshte totali qe duhet te paguaj ?
Pergjigje: Pasi te keni shtuar produktet ne shporte dhe zgjidhni menyren e pageses Paypal,sistemi ju con automatikish ne faqen e Paypal
Nuk ka asnje tarifim ekstra.

Faleminderit

WhatsApp chat