,

Pult tring – Telekomande Multifunksionale – Bli Online

tring

 • Marka : Tring.
 • Punon me bateri te nderrueshme.
 • Funksional edhe praktik.
 • Ju jep sherbim fantastik.
 • Komandoni Tv-ne tuaj ne distance.

990L

PULT TRING 

 • MUTE – Sherben per heqen e zërit.
 • STANDBY – Mundeson kalimin e marrësit digjital nga gjendje standby në gjendjen funksionale.
 • BUTONAT NUMERIK (1-0) – Funksioni i tij eshte për të futur numra ose karaktere në kanalet TVapo Radio.
 • FAV – Krijon grupin e kanalave tuaja te preferuara qe i keni nga TV, Radio sipas zgjdhjes qe ju beni.
 • EPG – Shfaq guidën elektronike të programit. E shtypni perseri qe te ktheheni ne gjendjen normale.
 • INFO (i) – Jep informacionet e kanalit në ekran.
 • MENU – Tregon  menynë OSD.
 • EXIT – Ju mundeson daljen nga menyja aktuale apo anulon veprimin aktual në gjendjen e menysë.
 • RECALL – Ktheheni në kanalin e përzgjedhur më pare.
 • POSHTË, LART, MAJTAS, DJATHTAS – Ndryshoni eventet.Gjithashtu ndryshon volumin.
 • OK – Me te ju zgjidhni një meny ose konfirmoni  veprimin e përdoruesit dhe shfaq listën e kanaleve gjatë shikimit të një programi.
 • VOL (+ – ) – Ndryshon vellimin e volumit te TV/Radio pa e shfaqur OSD-në.
 • PAGE (+ – ) –  Sherben per ndryshimin e kanaleve te TV/Radio Lart/Poshtë.
 • OPTIONS – Shfaq listën e audios, teletekstit dhe titrave.
 • TV/RADIO – Mundeson kalimin nga Tv ne Radio.
 • V.FORMAT – Ndryshon formatin e videos në 480i/480p/576i/720p/1080i dhe Auto.
 • TEXT (Teletekst) – Shfaq telektekstin e kanalit kur ka per te marre informacion nese ju duhet.
 • SUBT (Titra) – shfaq listen e gjuheve qe ka ne dispozicion.
 • Recording – Regjistron kanalin actual dhe shfaq menynë e regjistrimit gjatë gjendjes së regjistrimit.
 • Playback – Vazhdon gjendjen e meparshme me shpejtesi normale.
 • PVR – Tregon kedarin e regjistruar apo listën e skedarëve MP3.
 • Fast Rewind/Forward – Kthen regjistrimin para dhe mbrapa me shpejtësi.
 • Slow Forward – Ndryshon shpejtësinë e luajtjes së regjistrimit me lëvizje të ngadaltë.
 • Pause – Vendos regjistrimin ne pauze.
 • USB – Zhvendos USB-në.
 • Repeat – Ndryshon gjendjen e perseritjes.
 • Ndryshimi i pozitës së Bookmark – Ju ndihmon te shkoni ne pozicionin e ardhshem te Bookmark.
 • Bookmark  – Shton edhe fshin pozicionin aktual si bookmark.

Bli Online ne iBuy.al | Super cilesi edhe super cmime !

SKU: telekomande-tring Kategori: ,
Pesha0.1 g/kg
brands

tring

color

Black

LLoji

Pult

Bazuar ne 0 vleresime

0.0 mesatarisht
0
0
0
0
0

Vetem Klientet qe kane blere kete produkt mund te shkruajne vleresim

Nuk ka vleresime per kete produkt

Mund t'ju pëlqejnë edhe…

WhatsApp chat