, ,

Invertues per makinen – Smart Power Inverter 500 W

Te ndryshme

  • Invertues energjie.
  • Ideuar per makinen.
  • Furnizon me elektricitet paisjet kryesore elektrike.
  • Me porte hyrese USB.
  • Fuqia e vleresuar : 500 W.

4,600L

INVERTUES PER MAKINEN 500W

Thjesht lidhni invertorin me një bateri dhe lidh pajisjet tuaja AC në inverter.

Ju do te keni energji portative, kurdo dhe kudo që keni nevojë për të.

Invertuesi vjen në ndihmë në raste urgjente kur ka një ndërprerje të energjisë elektrike dhe gjithashtu një burim i dobishëm i energjisë në kampe, udhëtime, plazhe dhe parqe ku energjia elektrike konvencionale nuk është e disponueshme.

SMART POWER INVERTER 500 W – INVERTUES MAKINE

Invertuesi vjen me një prizë 110VAC dhe porta të dyfishta USB prej 2.4A, mund të përdoret për të furnizuar me energji pajisje të tilla si laptopë, televizor ose DVD player të vogël, TV, telefona celularë dhe çdo pajisje tjetër me porte hyrese USB.

Ky invertues i rrymës USB 500W me kabëll për ndezësin e cigareve ne makinë është ideal për ata që udhëtojnë shpesh me automjet.

Paisja eshte e afte te ndryshojë fuqinë DC nga një burim energjie baterie në energji AC për të operuar të gjitha llojet e dritave elektrike, pajisjet e kuzhines , TV, radio, kompjuter etj.

Dizajni me ekran dixhital, mund të kontrollojnë tensionin e baterisë së makinës dhe temperaturën e ambientit të makinës, keshtu do te jeni më të vetëdijshëm për statusin e makinës.

Me siguresë te integruar, alarm i ulët baterie, mbrojtje nga mbingarkesa, mbrojtje nga qarku i shkurtër, mbrojtje nga rryma, si dhe mbrojtja nga nxehtësia.

Dizajn ultra kompakt i përsosur për përdorim në rrugë, kampe ose kudo që nevojitet energji.

Një invertues portabël me performancë të lartë për të furnizuar pajisjet kryesore elektronike.

Specifikime te produktit :invertues makine inverter bli online ne ibuy al

Tensioni Daljes : AC 110VAC.

Fuqia : 500W.

Tensioni i hyrjes: 12V DC.

Dalja USB: DC 5V, 2.4A * 2.

Me indikatore tregues.

Siguresë e integruar: 30A.

Multifunksional.

Zhvendoset lehtesisht.

Material prej alumini cilesor.

Instalim i thjeshte.


Blini me vetbesim ne iBuy.al!

SKU: smart-power-inverter Kategori: , ,
color

Black, Black & Blu

brands

Te ndryshme

Bazuar ne 0 vleresime

0.0 mesatarisht
0
0
0
0
0

Vetem Klientet qe kane blere kete produkt mund te shkruajne vleresim

Nuk ka vleresime per kete produkt

WhatsApp chat