,

Mates temperature dhe lageshtie – Digital Hygrometer Online


  • Paisje e projektuar per matjen e temperatures dhe lageshtisw (lageshtia eshte nje paraqitje e perqendrimit te avullit te ujit ne ajer dhe ne kete rast, vlera tregohet ne perqindje).
  • E pajisur me sensore qe masin lageshtine e ajrit dhe temperaturen. Te dyja vlerat tregohen ne menyre dixhitale dhe me pas shnderrohen ne njesine e deshiruar. Rezultati shfaqet ne ekran.
  • Rezultatet e matjes, mund ti ruajme ne memorien e Digital Hygrometer-it dhe ti transferojme ne kompjuter ne per analiza me te hollesishme
  • Termometri i temperatures HTC-1 tregon ne nje ekran te madh LCD perqindjen e lageshtise, oren, alarmin, temperaturen e brendshme dhe te jashtme, te mundesuar nga nje bateri 1.5 Votl AAA
  • Mund ta varni ne mur ose ta vendosni ne tryeze
  • I papershkueshem nga uji
  • Ideale per t’u perdorur ne akuarium, shkolle, sere garazh, depo, dhome per femije, laborator, kopsht
  • Ruan vlerat e matura te lageshtise dhe temperatures dhe ben krahasimin mes tyre – Ne momentin qe shtypni butonin Memory, pajisja do te tregoje maksimumin dhe minimumin e dates se temperatures dhe lageshtise qe eshte regjistruar
  • Mund te vendosni nje alarm per  kujtese cdo dite. Mbani cdo gje ne kontroll dhe qendroni me te qete dhe te sigurt ne ate qe ju beni

990 L

Mates temperature dhe lageshtie – Digital Hygrometer Online

Mates temeperature dhe lageshtie – Digital Hygrometer Online

Mat temperaturen dhe nivelin e lageshtise ne dhome, duke e mbajtur ambientin e shendetshem per ju dhe femijet tuaj

Shmang gripin, te ftohuren dhe probleme te frymemarrjes

Parandalon astmen

SKU: Mates temperature dhe lageshtie - Digital Hygrometer Kategori: ,
LLoji

Mates temperature dhe lageshtie

Bazuar ne 0 vleresime

0.0 mesatarisht
0
0
0
0
0

Vetem Klientet qe kane blere kete produkt mund te shkruajne vleresim

Nuk ka vleresime per kete produkt

WhatsApp chat