,

Ruter pa kabull TP-LINK ne shitje online

TP-LINK

3,500L

RUTER PA KABULL TP-LINK NE SHITJE ONLINE

TL-WA901ND është një router pa kabull 300 Mbps për përdorim shtëpiak si dhe komercial në bizneset e vogla.

Ky router me lidhje TP mbështet teknologjinë Wireless N e cila mund të japë shpejtësi deri në 300Mbps (teorike).

Ky router gjithashtu mund të mbështesë pajisje të vjetra me valë pasi është i pershtatshem me produktet 802.11 b / g.

Produkti mbështet teknologjinë Wi-Fi Multimedia (WMM) e cila siguron cilësinë e shërbimit për aplikacione të ndjeshme ndaj vonesës si VoIP dhe video në internet.

Në mënyrë te vecante shërbimet si zëri dhe video vendosin shumë kërkesa në burimet e rrjetit. WMM siguron që kërkesat e tilla të dedikuara të shërbimit të përmbushen për të siguruar një përvojë të qetë dhe pa shqetësime.

DETAJE TE PRODUKTIT

Ky router ka ndjeshmëri shumë të mirë të marrësit dhe mund të sigurojë lidhje të besueshme edhe në 270m nga routeri.

Sigurisht, specifikimet rrjedhin në kushte ideale. Në varësi të mënyrës dhe vendndodhjes së routerit tuaj, lidhja dhe shpejtësia e lidhjes do të ndryshojnë.

Ky router përdor teknologjinë MIMO e cila mbledh hyrjet e sinjalit nga antenat e shumta (3 në këtë rast) për të mbështetur fuqinë e sinjalit dhe për të dhënë lidhje të mirë dhe shpejtësi më të larta.

Për të siguruar një lidhje të qëndrueshme, TL-WA901ND gjithashtu vjen me teknologjinë e vlerësimit të kanalit të pastër të kanalit të TP Link.

Kjo siguron që frekuenca e routerit të mos ndërhyjë me pajisjet e tjera që punojnë në të njëjtën interval frekuence prej 2.4 GHz.

Në frontin e sigurisë, TL-WA901ND mbështet të gjitha standardet më të fundit dhe më të mira të industrisë. Mbështet sigurinë 64 bit, 128 bit dhe madje 152 bit WEP. Me rritjen e bitit, siguria e kanalit pa tel gjithashtu përmirësohet.

Pesha1 g/kg
brands

TP-LINK

Bazuar ne 0 vleresime

0.0 mesatarisht
0
0
0
0
0

Vetem Klientet qe kane blere kete produkt mund te shkruajne vleresim

Nuk ka vleresime per kete produkt

Mund t'ju pëlqejnë edhe…

WhatsApp chat