Mini Video – projektor ne shitje ne Ibuy.al

Video projektora profesional dhe kompakt, te lehte per tu mbajtur me vete ne takimet tuaja te biznesit. Mund te perdoren dhe ne mesimdhenien si mjete ilistruese me figura dhe grafike te ndryshem.

 

Po shfaqen krejt 11 përfundimet

WhatsApp chat